Τρόποι Αποστολής:

  • Courier (1-4 εργάσιμες ημέρες και αποστολή στο χώρο σας): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με εταιρία Courier. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Αυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο των courier. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραλαμβάνετε αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας.
    Το Κόστος Αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα σύμφωνα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας. (Ελάχιστο Κόστος Αποστολής: 3,50 €)
    Σε περίπτωση παραγγελίας πολλών προϊόντων, αν θεωρείται ότι τα έξοδα αποστολής είναι αρκετά υψηλά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email info@angelhome.gr ή τηλεφωνικά (2741 120127) για να βρούμε εναλλακτικό-οικονομικότερο τρόπο αποστολής.
  • Πρακτορείο μεταφορών (4-7 εργάσιμες ημέρες και παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο): Η αποστολή των επίπλων και των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους πραγματοποιείται με Πρακτορείο Μεταφορών. Εφόσον η παραγγελία σας θα αποσταλεί με Πρακτορείο Μεταφορών, η παράδοση θα γίνει έως την είσοδο-πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας.
    Το Κόστος Αποστολής που αναφέρεται στο καλάθι των αγορών , ισχύει για όλες τις περιοχές Πανελλαδικά πλην των δυσπρόσιτων.